Beschrijving
Kerrie masala behoort, in ons ogen, tot de populairdere kerrievarianten en heeft een dynamische kruidige smaak wat uitgebreid kan worden toegevoegd in etenswaar. Hierdoor heeft het een vergelijkbare doel als Ras el Hanoet. Bij het maken van kerrie masala hebben wij gebruikt gemaakt van curcuma, komijn, koriander, gember en nog een aantal andere specerijen. Deze uitgebreide melange van veel verschillende kruiden zorgt dus voor de krachtige aroma en smaak. De kruid kan je gebruiken in kip kerrie, groentesoepen, Indische curry, bami, nasi goreng, hachee en vele andere recepten.
Bekijk ook ons kip kruiden met zout.
Ingrediënten:
kurkuma, komijnpoeder, zwarte pepergemalen, koriander gemalen, gember gemalen
Voedingswaardes per 100 gram:
Calorieën ( Kcal) | 356 kcal |
Vetten: | 13.1 g |
Waarvan verzadigde vetzuren | 1.85 g |
Koolhydraten: | 50.4 g |
Waarvan suikers | 1.44 g |
Vezels | 18.6 g |
Eiwitten | 10.9 g |
Zout | 0.068 g |
Er zijn nog geen beoordelingen.