Beschrijving
Vierseizoenen peperkorrels, een van de meest bekende pepervarianten in Nederland, kunnen veelvuldig worden toegepast in soepen, vleesgerechten, aardappelpuree of groentepuree. Vierseizoenenpeper bestaat uit zwarte, witte, rode en groene peperkorrels. De pepertjes kunnen zowel gemalen als heel aan het voedsel worden toegevoegd en bieden een gevarieerde smaakcombinatie vanwege de verschillende pepersoorten die erin zitten. Hierdoor heeft het een kruidige smaak, eerder dan een pittige.
Bekijk ook ons rode peperkorrels.
Ingrediënten:
Zwarte peperkorrels, witte peperkorrels, rode peperkorrels, groene peperkorrels
Voedingswaardes per 100 gram:
Calorieën ( Kcal) | 375 kcal |
Vetten: | 0.6 g |
Waarvan verzadigde vetzuren | 0.3 g |
Koolhydraten: | 83.2 g |
Waarvan suikers | 0.0 g |
Vezels | 5.3 g |
Eiwitten | 10.3 g |
Zout | 0.02 g |
Er zijn nog geen beoordelingen.